Geef je social media kanalen een Boost!

Social media op steroids

Je website laten ranken is soms eenvoudiger dan het laten ranken van je social media kanalen. Likes en volgers komen er niet altijd vanzelf bij. Natuurlijk moet je een aantal goede posts plaatsen voordat mensen interesse kunnen tonen, maar soms heeft het toch een zetje nodig. Likes en volgers kun je heel eenvoudig kopen! Hiermee geef je een boost aan je social media kanalen en komen er meer likes en/of volgers bij zodat je profiel er een stuk interessanter uitziet. Meer reden om voor mensen je profiel te volgen dus. Ook hebben mensen meer vertrouwen in je pagina omdat hij er professioneler uitziet. Zeg nou zelf, zou jij een product bestellen bij een bedrijf met een Facebook pagina met maar 80 likes?

Sneller gevonden worden in Google

Ook Instagram en Facebook tonen jouw pagina sneller in de zoekresultaten wanneer je veel volgers en likes hebt. Op Facebook zijn pagina-likes heel belangrijk. Een pagina met weinig likes wordt niet snel in de zoekresultaten getoont, mits je een unieke naam hebt die mensen precies weten. Bij Instagram werkt dat net zo. Veel volgers op je profiel betekent dat mensen sneller je posts vinden.

Tips voor meer interactie op Instagram

Wil je gratis meer leven creëren op je Instagram profiel dan zijn goed hashtags van groot belang. Zorg op de eerste plaats dat elke foto beschikt over hashtags. Foto’s kun je ook achteraf bewerken, dus hashtags kun je ook achteraf toevoegen. Op de tweede plaats zijn relevante hashtags erg belangrijk voor de vindbaarheid. Jouw foto wordt bijvoorbeeld vaker gevonden wanneer je beschrijvende hashtags gebruikt. Wat zie je op de foto? Heb je een foto van een schoen, dan kun je de volgende hashtags gebruiken: #shoe #shoes #footfashion #sneakers #boots #shoeporn #shoeaddict #shoelover #schoen #schoenen en ga zo maar door. Goede hashtags leveren je in de eerste plaats meer likes op en daarna soms een aantal extra volgers.

Social media bedrijfsmatig inzetten

Veel ondernemers hebben de kracht van social media ontdekt en passen dit toe op hun marketingstrategie en business. Vaak moet je het profiel een handje helpen om er beweging in te krijgen. Ziet het er overtuigender uit, dan resulteert dit in een betere vindbaarheid en dat leidt weer tot meer website bezoekers.

Social media en SEO

Links uit social media zijn heel waardevol. Bovendien ziet Google het een onderdeel van een natuurlijk linkproces. Heb je veel normale website backlinks en geen social media backlinks dan klopt er vaak iets niet. Want als je website echt zo interessant is, waarom wordt deze dan niet gedeelt op social media? Plaats daarom af en toe een linkje naar je website of webpagina.

Likes en volgers kopen

Likes-Kopen.nl is een webshop die alle producten heeft op het gebied van social media versterking. Hier kun je dus eenvoudig volgers en likes kopen voor je pagina’s en berichten. Naast Instagram en Facebook producten, kun je ook je Youtube video vaker laten bekijken of Twitter volgers aanschaffen. Er is nog veel meer dus neem gerust eens een kijkje voor de mogelijkheden.

Reacties

reacties

Website Ranken
Goed gevonden worden in de zoekmachines gaat zeker niet vanzelf. Door goed op te letten op een aantal belangrijke punten, zal je zien dat ook jij hoger zal ranken in zoekmachines. Het is daarom goed om je te laten informeren over de mogelijkheden voor het optimaliseren van jouw website.