Magento expert

King webmarketing is gespecialiseerd in de ontwikkeling van Magento webshops. Ons team van gecertificeerde e-commerce professionals realiseren de meest succesvolle Magento webshops ongeachte uw wensen. Wij hebben de expertise in huis om zowel Magento 1 als Magento 2 webshops te ontwikkelen die voldoen aan de hoogste eisen.

Vanaf het eerste contactmoment is alles erop gericht om een professionele conversiegerichte Magento installatie te bouwen die aansluit bij uw wensen, uw doelgroep maar die bovenal bezoekers triggert om tot een aankoop over te gaan. Dit alles start bij een geoptimaliseerd en custom made responsive webdesign die zich automatisch aanpast op elk apparaat. Met als uiteindelijk doel een ultieme online
beleving en gebruikservaring voor de bezoekers.

Waarom kiezen voor Magento?

Magento is niet voor niks het meest gebruikte open source e-commerce platform ter wereld. Magento is er voor online ondernemers die willen groeien. De grootste kracht zit hem in de schaalbaarheid van het systeem. Als uw online onderneming groeit zal Magento moeiteloos kunnen meegroeien, in tegenstelling tot andere open source e-commerce systemen. Daarnaast heeft Magento vanuit de basis al krachtige standaard backend functies en is het een flexibel en gebruiksvriendelijk CMS systeem om mee te werken.

Doordat Magento een open source systeem is wordt de software geoptimaliseerd door de hondstrouwe Magento community. Magento staat dus nooit stil. Er worden aan de lopende band nieuwe extensies ontwikkeld die uw Magento shop weer een stapje verder zullen brengen. Door de continue aanwas van extensies is het makkelijk om uw webshop uit te breiden met nieuwe technieken op basis van de laatste technische ontwikkelingen.

Maatwerk Webshop

Naast het gebruik van de extensies voor Magento kunt u bij King webmarketing ook maatwerk Magento functies laten ontwikkelen. Heeft u specifieke wensen waar geen extensie voor beschikbaar is? Dan maakt King webmarketing deze extensie gewoon voor u op maat! Daarnaast koppelt King webmarketing uw Magento installatie ook met betaalsystemen, ERP software en boekhoudpakketten.

Magento Onderhoud

Bij King webmarketing staat de relatie met klanten hoog in het vaandel. Wij streven altijd naar een langdurige en duurzame relatie. Het onderhoud aan, en de doorontwikkeling van uw Magento shop kunt u met een gerust hart ook aan ons overlaten. Wij houden u op de hoogte van de nieuwste trends en laatste vernieuwingen en staan altijd voor u klaar om mee te denken over de doorlopende groei van uw Magento installatie.

Tijd voor actie!

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij brainstormen graag over uw idee├źn om tot een optimaal online resultaat te komen. Wilt u vrijblijvend ge├»nformeerd worden over de mogelijkheden? Stuur dan een e-mail naar info@kingwebmarketing.nl of bel 0512-745292. King webmarketing staat garant voor uw online succes!

Reacties

reacties

Website Ranken
Goed gevonden worden in de zoekmachines gaat zeker niet vanzelf. Door goed op te letten op een aantal belangrijke punten, zal je zien dat ook jij hoger zal ranken in zoekmachines. Het is daarom goed om je te laten informeren over de mogelijkheden voor het optimaliseren van jouw website.